Aarzel jij om op vakantie te gaan en de kat alleen thuis te laten?

Of ben je onverwachts voor een langere periode afwezig en is er geen goede oplossing voor de kat?

Hoe fijn zou het dan voor je zijn om een gekwalificeerde kattenexpert bij je thuis te laten komen?! Je kat kan thuis in haar vertrouwde omgeving blijven en bovendien kan er ook op medisch gebied een oogje in het zeil gehouden worden!

Als Cat Coach weet ik de gedragingen van je kat te erkennen en respecteren. Ik breng speelmateriaal en mijn hengel mee om je kat te entertainen tijdens mijn aanwezigheid maar ook de momenten daarbuiten. Mijn speeltjes zijn verrijkt met geuren waar de meeste katten van houden nl gedroogd kattenkruid en gedroogde valeriaanwortel. Zelfs meer onzekere katjes kan ik hiermee vaak overtuigen om contact te maken.

Het toedienen van medicatie is als dierenarts uiteraard geen probleem. Dit zorgt ervoor dat een verblijf op verplaatsing, in een kattenhotel, dus niet noodzakelijk is. Voor een kat is haar vertrouwde omgeving met eigen geuren essentieel om comfortabel te zijn!

Om goede afspraken op voorhand te maken werk ik met een sleutelcontract waarvoor ik graag langskom kort voor je vertrek.

Voor welke regio bied ik deze service aan?

Mijn  voorkeur gaat uit naar de volgende gemeenten: Lievegem, Merendree, Ursel, Knesselare, Mariakerke, Wondelgem en Evergem.